Duikvereniging Nijkerk start scubaduikopleiding

Foto:

Als NOB 1*-duiker word je opgeleid om met minimaal een gelijk gebrevetteerde, zelfstandig duiken te kunnen maken tot een diepte van 20 meter.

Waar je ook ter wereld je wilt gaan duiken, jouw duikbrevet is geldig. De internationale benaming voor het 1*-brevet is Open Water Diver, handig als je ook in het buitenland wilt gaan duiken!
Na het behalen van het 1* brevet kun je je verder in de duiksport verdiepen door het volgen van de 2*-duikopleiding of door het volgen van een van de specialisaties zoals droogpakduiken, onderwaterbiologie of onderwaterfotografie.

De opleiding volg je in het Jaap van der Krol bad en begint op 20 november.

Zoek jij nog een leuke hobby binnen een vereniging waar gezelligheid voorop staat? Ben jij nieuwsgierig en heb je altijd al willen weten wat er onder de wateroppervlakte te zien is?
Dan is duiken bij Duikvereniging Nijkerk iets voor jou!

Duiken; met een sprong in een totaal andere wereld terecht komen.
Rust, ruimte en vrijheid ervaren?
Het is geweldig!
Oog in oog met een snoek op 7 meter diepte. Een school baarzen of 2 vechtende krabben in Zeeland. Bij duikvereniging Nijkerk kun je jouw NOB duikbrevet halen en al dit moois ervaren. En daarna naar Egypte of binnen Europa op duikvakantie.

Om deze opleiding te kunnen volgen moet je lid zijn van Duikvereniging Nijkerk. De kosten voor het lidmaatschap van duikvereniging nijkerk en de NOB zijn het eerste jaar 244 euro, daarna 219 euro per jaar. Dat is net iets meer dan 18 euro per maand.
De kosten voor de 1* duikopleiding, inclusief het lesboek en het brevet, zijn eenmalig 60 euro.

Lid zijn van Duikvereniging Nijkerk betekend lid zijn van een gezellige vereniging waar scubaduiken ons samenbrengt met de mogelijkheid om van september tot juni op de vrijdag avond in het zwembad te werken aan conditie en duikvaardigheden.

Naast de 1*- duikopleiding zal er ook een 2*-duikopleiding (advanced open water diver) worden gestart.

Als je nieuwsgierig bent, meld je dan vóór 16 november aan via; [email protected]
Kijk ook eens op www.duikverenigingnijkerk.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden