Sparta blijft op stoom

SASSENHEIM – Sparta Nijkerk wist zaterdagmiddag met duidelijke cijfers af te rekenen met Ter Leede.

Vanwege een rode kaart speelde de thuisploeg maar 10 minuten met 11 man.

Roy Bakkenes opende de score voor de Nijkerkers in de achtste minuut. De thuisploeg kreeg elf minuten weer een klap die het moest verwerken. Jesse Buitenhuis werd in het strafschopgebied van de tegenstander onderuit gehaald door Glim, dat betekende niet alleen een penalty voor de Spartanen, maar ook rood voor de ‘dader’. Maurice de Ruiter ging achter de bal staan en schoot vanaf de strafschopstip de 0-2 binnen. Nog voor de pauze werd het duel beslist toen Mike Ahrens op aangeven van De Ruiter de 0-3 binnen wist te werken. In de tweede helft liep Sparta Nijkerk uit naar 1-5. Treffers voor de winnende ploeg kwamen op naam van Rick van den Brink en Maurice de Ruiter. Het doelpunt van Ter Leede werd gemaakt door Van Stijn.

bron: voetbal247

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?