Veensche Boys speelt ongelukkig gelijk tegen OWIOS

Foto:

OLDEBROEK – Veensche Boys heeft zaterdag 16 oktober gelijkgespeeld in en tegen OWIOS

De Veenders zijn daarmee de koppositie in de tweede klasse G kwijtgeraakt. Het werd 2-2. De goals namens Veensche Boys werden gemaakt door Julian Buitenhuis en Mohammed Nouri in de tweede helft.

Veensche Boys speelde in de eerste helft niet sterk. Het had grote moeite met het offensieve spel van OWIOS. Dat hield het spel kort en schoot een veelvoud aan lange ballen over de verdediging van Veensche Boys, daarbij gokkend op de scorende capaciteiten van de voorhoede van de groenwitten. Als geluk bij een ongeluk viel na tien minuten Erik van Haagen uit bij OWIOS met een spierblessure. Zijn vervanger Corné Hamelink wist daarna namelijk prachtig te scoren, hoog in de bovenhoek. Veensche Boys had nauwelijks ruimte voor een antwoord. Dat was reden voor trainer Erik Assink om de aanvullende impulsen te versterken, Mohammed Nouri naar het middenveld te dirigeren en Julian Buitenhuis in te brengen op de linkervleugel.

Dat had na de thee gelijk succes.

Julian Buitenhuis krulde de bal er na een minuut voetballen al in. Veensche Boys kwam beter in haar element en creëerde meer kans, maar juist op dat moment ging het opnieuw mis. Het was wederom Hamelink die doelman Deckers wist te verschalken. Bijna had OWIOS ook de derde goal op de sloffen, maar de aanvaller maaide over de bal heen. In de omschakeling wist Julian Buitenhuis de bal bij Mohammed Nouri te doen belanden en werd prompt de 2-2 gescoord. Het was vervolgens spannend over en weer, maar tot scoren kwamen beide ploegen niet meer, ondanks veel kansen. Volgende week is in Nijkerkerveen de kraker tegen ASV Dronten.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden