Sparta verliest van Ajax

Het duel tussen Sparta en Ajax werd na vijf minuten spelen gestaakt, dit vanwege een blessure van doelman Wouter Breukers.

De wedstrijd lag een half uur stil.

De Amsterdammers kwamen verrassend na twaalf minuten op voorsprong. Romano de Jonge was verantwoordelijk voor de 0-1. Nog voor de pauze wisten de Amsterdammers de voorsprong te verdubbelen, daar had het echter wel de hulp van de tegenstander voor nodig, doelman Manuel Hoogewoning deponeerde de bal in zijn eigen doel (0-2). Een kwartier voor het einde van de wedstrijd bracht Mike Ahrens de spanning terug in de wedstrijd toen hij een strafschop wist te benutten (1-2), maar verder kwam Sparta Nijkerk niet.

bron: Voetbal 247
Mark Kloostra sprak trainer Speelziek na de wedstrijd, onder andere over de flirt van en met Spakenburg. Klik op de foto van Speelziek.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?