Op jubileumdag wint Surf d1

50 Jaar VV Surf, een gedenkwaardig moment.

Zaterdag (op voorlopig de laatste dag dat publiek de zaal in mag) begon voor volleybalvereniging Surf het lustrumjaar Er was dan ook gebak voor alle spelers, gasten en bezoekers in De Slag. Annelies van der Woerd-Blaas op Faceboek: “En lekker dat die gebakjes waren!”
Sportwethouder Nadya Aboyaakoub kwam langs. Niet met lege handen, maar met een cheque van 500 euro. Er worden het komende jaar volop jubileumactiviteiten georganiseerd. Als hoogtepunt staat een groot feest voor alle (oud)-leden en sympathisanten op het programma. Dat kan mede dankzij dit geschenk van de gemeente.

Dat was niet het enige heuglijke feit, want Dames 1 versloeg in de derby tegen NVC d1 de Nijkerksen met 4 – 0. Set standen 25-17, 25-21, 25-23 en 25-21

Sporten verbindt mensen

Voorzitter Michael Blaas: “Al 50 jaar is Surf in Hoevelaken en omgeving een begrip voor iedereen die iets met de volleybalsport heeft. Niet alleen vanwege onze sportieve resultaten maar ook, of juist, vanwege de sociale functie de een vereniging in onze visie moet hebben in de maatschappij: gezelligheid gaat hand in hand met sportief presteren. Hét bewijs van deze succesformule is dat wij het afgelopen anderhalf jaar, waarin de sport regelmatig en voor langere tijd stilgelegd werd door corona, nauwelijks leden hebben zien vertrekken.”

WK Vrouwenvolleybal 2022

Eén van de evenementen waarvoor veel aandacht zal zijn het komend jaar is het WK Volleybal voor vrouwen. Dit wordt in september 2022 in en door de provincie Gelderland georganiseerd. In nauwe samenwerking met de gemeente en de twee andere Nijkerkse volleybalverenigingen in Nijkerk (N.V.C. en ReVoNij) zal Nijkerk optreden als ‘official host city’ voor het nationale team van Tsjechië. Op lokaal niveau worden samen met de Tsjechische volleybalploeg een aantal leuke events voor de hele Nijkerkse gemeenschap georganiseerd.

In de fotoserie meer foto’s van Arjen Gerritsma
Op de bovenste foto van links naar rechts: Nadya Aboyaakoub (wethouder), Onno Sinnema (secretaris), Michael Blaas (huidige voorzitter), Juul Beltman (medeoprichter Surf) en Jos Beltman en Pieter Meijer (beide oud-voorzitters)

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen