Eerste overwinning voor Voice

De handballers van Voice hebben zaterdagavond in een leeg Strijland de eerste winst van het seizoen gepakt.

Zonder publiek werd Nijenrodes uit Breukelen met 17-15 verslagen.

Voice kende nog steeds geen volle bezetting door een aantal geblesseerden. Met twee jeugdspelers in de gelederen begon Voice goed aan de wedstrijd. Hoewel er aanvallend nog wat fouten in het spel zaten, kreeg Nijenrodes weinig uitgespeelde kansen. Halverwege de eerste helft kwam Nijenrodes terug in de wedstrijd en keek Voice tegen een 4-5 achterstand aan. Voice herpakte zich en maakte vervolgens een paar doelpunten op rij. In de laatste minuten van de eerste helft verslapte de aandacht even, maar Nijenrodes kwam niet verder terug dan 10-8.

In de tweede helft ging de strijd lange tijd gelijk op. Er werd weinig gescoord door beide ploegen. Met nog zo’n 10 minuten te gaan breidde Voice de voorsprong uit naar 4 doelpunten verschil. Voice hield in een slordige slotfase stand, mede door een aantal tijdstraffen voor Nijenrodes. Zo pakte Voice na drie verliesbeurten eindelijk de eerste overwinning van het seizoen.