Voice kan niet stunten tegen nummer twee

Foto:

De heren van handbalvereniging Voice hebben afgelopen zaterdag een uitstekende eerste helft geen vervolg kunnen geven.

Lange tijd leek een stunt tegen nummer twee HMS Achilles in de maak, maar Voice leed in het laatste kwartier alsnog een flinke thuisnederlaag.

Voice speelde in een lege sporthal Strijland tegen het Utrechtse HMS Achilles. De gasten stonden op de tweede plek, terwijl Voice op de negende plaats bivakkeert.
Beide ploegen kenden een andere tactiek. Waar Achilles op hoog tempo het spel maakte, zocht Voice met simpel combinatiespel de ruimte. Langere tijd bewees dat z’n waarde. Achilles verdedigde ver naar voren en Voice profiteerde optimaal van de ruimte die daardoor ontstond. Na een uitstekende eerste helft leidde de thuisploeg verrassend met 15-13.

De tweede helft gooide Achilles de tactiek om. Er werd niet meer naar voren verdedigd, waardoor er minder ruimtes ontstonden. Voice had meer moeite om tot scoren te komen. Een kwartier in de tweede helft hield Voice nog stand, maar toen was het verzet gebroken. Achilles kwam op voorsprong en ging door met scoren. Voice was niet meer bij machte zichzelf nog op te richten en moest met lede ogen toezien hoe Achilles in de laatste minuten alsnog een ruime overwinning boekte. Eindstand 32-21.

bijdrage van Dieter Bakker

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen