Koude Polderloop Nijkerk gaat door

Op zaterdag 11 december wordt voor de 17e keer De Koude Polderloop in Nijkerk georganiseerd door Loopsport2000 en Running2000.

Vertrekkende vanaf de Bellstraat 4 voor VNG sierhekwerken is een mooi parcours uitgezet over goed te belopen asfaltwegen langs de Arkevaart naar het Juncerpad en daarna de polder in naar het gemaal Arkemheen en over de zeedijk weer terug.
Door de wisselde weersomstandigheden een uitdaging voor iedereen.

Goed om te weten

Het gebruik van het Coronatoegangsbewijs is niet verplicht. De 1,5 meter afstand tijdens de wedstrijd is niet verplicht. De 1,5 meter afstand geldt wel bij de start en finish. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Registratie, kaartverkoop en een gezondheidscheck zijn verplicht.
De 5 km start om 11.00 uur met een keerpunt bij het bankje aan de Arkelweg.
De 10 km met de start om 12.00 uur Prijzen ook in natura in alle klasses 1-2-3
Inschrijven tot vrijdag 10 december 12.00 uur via www.inschrijven.nl .Na inschrijven tot 15 minuten voor de start.
Wij houden ons aan de coronaregels . Geen kleedgelegenheid . Startnummeruitgifte in een open tent voor VNG sierhekwerken.
Er ligt een mooie medaille voor alle deelnemers klaar als ze de afstand uitgelopen hebben.
Alle informatie is te zien op www.loopgroep2000.nl

In 2019 ging het zo

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.