Sofie Bouw naar NK Allround junioren

DEVENTER – Afgelopen weekeind werd de Landelijke Selectiewedstrijd voor B-junioren verreden.

Sofie Bouw deed, waarvoor ze kwam. Ze plaatste zich voor NK Allround, dat op 8 en 9 januari op de Kardinbge in Groningen verreden wordt,

Zaterdag werd ze op de 500 meter werd zij derde (42.56). Later op die dag kwam ze op de 1500 meter niet verder dan een tiende plaats in 2:18:04. die dag en op de 1500 meter kwam ze uit op een 10e plaats in 2.18.04. Ze stond aan het einde van de eerste dag op de vierde plaats in het klassement.
Zondag stond de 3 kilometer op het programma.. Daar noteerde ze een tiende tijd (4:55.43). Ze bleef met137,811 punten wel vierde in het eindklassement, voldoende voor een starbewijs voor het NK Allround voor junioren.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.