Deroue gaat weer racen

Foto: Team Freudenberg

Scott Deroue maakt een comeback als actief wegracecoureur.

De 25-jarige coureur uit Nijkerkerveen is door het Duitse Team Freudenberg aangetrokken als test- en ontwikkelingscoureur van de nieuwe KTM RC 390 in het IDM Supersport 300 kampioenschap. Deroue neemt de plaats in van landgenoot Victor Steeman. Hij koos voor het Belgische MTM team

Met de KTM RC 390 behaalde Team Freudenberg al overwinningen in het FIM Supersport 300 World Championship en titels in het IDM-kampioenschap in de Supersport 300-klasse. Voor het seizoen 2022 staat er echter een compleet nieuw project op de planning. KTM wil samen met het Duitse team een nieuwe variant van de RC 390 R ontwikkelen. Scott Deroue, tweevoudig vice wereldkampioen, is aangenomen als testrijder.

bron: racesport.nl

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.