Weer een punt voor NSC, tegen de koploper nog wel

Foto:

URK – NSC heeft zatermiddag verdiend een punt gepakt tegen koploper Urk door met 2-2 gelijk te spelen.

NSC begon prima tegen Urk en had het beste van het spel. Urk wist geen raad met het spel van NSC en liep meer achteruit dan vooruit. De 1-0 hing ook wel een beetje in de lucht. Een mooie aanval over links kwam via Lourensz bij Cornelisz die in de verre kruising schoot. In de laatste minuten voor de rust kwam Urk wat meer van het doel af en wist toen ook de gelijkmaker te maken, ook al viel hij uit de lucht. Een prima aanval over links werd uiteindelijk in de verre hoek binnengeschoten.

In de tweede helft tapte Urk uit een ander vaatje. Met een lange spits erbij en met wat meer snelheid op de flanken leken ze NSC omver te gaan lopen. De 1-2 ging dan ook wel in de lucht. Die viel ook na een afgeslagen corner, die uiteindelijk binnen gekopt werd. Het leek er daarna een poos op dat Urk uit zou gaan lopen na 1-3. Maar NSC rechtte zijn rug en ging de laatste 20 minuten goed voetballen en kreeg ook kansen.

In de 85e minuut was het raak toen Troost uit een vrije trap van Cornelisz binnen schoot.

In de laatste minuten kon het alle kanten op. Urk schoot nog een keer in het zijnet en bij NSC kreeg Arzini nog een kansje, zijn voorzet werd onderschept. Maar de grootse kans was voor Van Zanten die de bal goed op zijn schoen kreeg maar werd geblokkeerd. Uiteindelijk kon NSC leven met het gelijke spel, want er werd gestreden voor elke meter.

bijdrage van Wilbert Nusselder

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen