Sparta Nijkerk VR1 sluit seizoen af met dubbele cijfers

Foto:

EDE – Na het behaalde kampioenschap van vorige week stond er nog een uitwedstrijd tegen DTS’35 Ede VR2 op het programma.

Voor beide partijen stonden er niets meer op het spel en dus kon er vrijuit worden gevoetbald. Helaas was dat geen 11 tegen 11. DTS’35 Ede had maar 9 speelsters ter beschikking, maar was zo sportief wel aan de aftrap te verschijnen. Uit coulance begonnen de Spartanen ook met een speelster minder aan de wedstrijd.

Het werd eenrichtingsverkeer richting het doel van de vrouwen uit Ede. Na een ruststand van 0-6 werd het uiteindelijk 0-11.
Doelpunten van Ilse van Walsem (4 keer), Charlotte van Leeuwen (3 keer), Christianne van de Kraats, Eva Stam (strafschop), Jolien van Looijengoed en Willemieke Stitselaar.
Met slechts 1 nederlaag in 20 wedstrijden, een puntentotaal van 53 en een doelsaldo van 84 voor en 12 tegen, kan er vol vertrouwen naar het nieuwe seizoen uitgekeken worden.

Bij terugkomst op de Ebbenhorst volgde nog een officiële huldiging. Namens de KNVB reikte Gerrit van den Brink de medailles en het bijbehorende kampioencertificaat uit aan speelsters en staf.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen