Adeline Cornelissen in de prijzen

Foto:

TOLBERT – In de negende competitiewedstrijd van de KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie was Adelinde Cornelissen  met Fleau de Baian (v. Jazz) de beste in de Grand Prix.

Na haar reed Patrick van der Meer Sephora S naar de tweede plaats en Diederik van Silfhout mocht met de hengst Impression de derde prijs in ontvangst nemen. “Het was een hele leuke kopgroep en het lag dicht bij elkaar. Adelinde reed een hele constante proef met de series als hoogtepunt. Het was heel beheerst en constant gereden met een stille aanleuning. De piaffe en passage kunnen misschien nog iets expressiever maar de basis is goed voor elkaar. Echt een compleet paard”, vervolgt jurylid Janine van Twist.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adelinde Cornelissen (@a_cornelissen)

Finale

Deze wedstrijd in Tolbert was de laatste selectiemogelijkheid voor deelname aan de finale van de KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie. De finale wordt op 14 oktober tijdens Indoor Friesland in Leeuwarden verreden. Dan rijden de zes gekwalificeerde combinaties (in elke categorie) de kür op muziek. Binnenkort maken we bekend welke combinaties zich gekwalificeerd hebben voor de finale.

bron: KNHS

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen