Succesvol NK Korfbal op Telstar veld

In januari 2014 kreeg Telstar het NK voor 1e klasse C aspiranten toegewezen. Leuk, maar de organisatorische impact werd pas later duidelijk. Geen probleem als Telstar daar de schouders onder zet. Bij voorbereidende vergaderingen zo´n 15 mensen, die taken op zich namen. En de 14e juni 30 tot 40 Telstar leden, die de dag tot een succes maakten.

Acht ploegen uit het hele land, honderden supporters, een scheidsrechterskorps en prima korfbalweer zorgden voor een onvergetelijke dag. 
De ploegen bleken zeer aan elkaar gewaagd. Verschillen  bleven klein, zodat het tot en met de laatste poulewedstrijden spannend bleef. Uiteindelijk bleken LDODK en HKV-Ons Eibernest de sterksten in hun poule en mochten zij in de finale uitmaken wie de NK titel veroverde. In een spannend duel won HKV-Ons Eibernest met 7-6 de finale.
De volledige eindstand van het NK:
1. HKV-Ons Eibernest C1 (Den Haag)
2. LDODK C1 (Gorredijk)
3. OVVO De Kroon C1 (Maarssen)
4. BEP C1 (Purmerend)
5. Weidevogels C1 (Bleiswijk)
6. PKC Hagero C2 (Papendrecht)
7. Antilopen C1 (Leusden)
8. Sparta C1 (Zwolle)
Dank aan Maureen van Goethem (MC4TEKST) en Robèrt Engel (Engel Repro) voor een belangeloos, professioneel programmaboekje en verder dank aan de wedstrijdleiding, gastvrouwen, verkeersregelaars, opbouwers, tellers, muntenverkopers, broodjesverkopers, hamburgerbakkers, patatbakkers, barpersoneel, bestelling-opnemers, schoonmakers, inkopers, omroepers, EHBO-ers, opruimers, tosti-makers en nog veel meer. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen