Veensche Boys en Valleivogels delen de punten

SCHERPENZEEL – Het werd 2 -2.

De doelpunten werden namens de Blauwe Helden gemaakt door Julian Buitenhuis en Corné Parol.

In de eerste helft was Veensche Boys onherkenbaar. Het leek wel of de ploeg van trainer Erik Assink een beetje was bevangen door plankenkoorts. Het manco zat hem vooral achterin dat de voorbode was voor de eerste twee goals van de Valleivogels. Vanuit dode spelmomenten scoorden Alex van Eem en Mathijs van Dusschoten kopte de tweede erin. Tot die tijd was er slechts één kans van Rody Buitenhuis die tegen de keeper van de tegenstander aanschoot. Na een half uur spelen werd Veensche Boys wakker. Corné Parol speelde de bal voor de goal en het was Julian Buitenhuis die met zijn schoenen de bal in de nok joeg (2-1).

Na rust was een heel ander Veensche Boys te zien. De ploeg uit Nijkerkerveen werkte hard om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. En die kwam er ook. Julian Buitenhuis zette goed voor waarna Corné Parol scoorde. Daarna ging de Valleivogels op de pijnbank. In het laatste kwartier volgde een bombardement op de goalie van de Valleivogels, maar de ploeg uit Scherpenzeel kon zich ternauwernood de aanvalsdriften van Veensche Boys pareren. De grootste kans was voor Levi Haringsma, die de bal in de goal kopte, die door de keeper bijzonder fraai uit het doelgebied werd gewerkt. Waar in elk geval geen gebrek aan was, waren gele kaarten. Rik Doppenberg kreeg er zelfs twee en die moest met rood van het veld vertrekken. Ondanks de tien man was Veensche Boys evenwel sterker dan de opponent uit Scherpenzeel.