Geslaagd marathonavontuur voor 22 lopers 2BFit

Foto:

Alle lopers van 2BFit die aan de start stonden van de Rotterdamse marathon, kwamen zondag 14 april heelhuids over de finish.

Op de dag erna, die ‘Medal Monday’ genoemd wordt, showden zij vol trots hun medailles aan elkaar en mensen om hen heen. Makkelijk was het voor geen van alle 22 atleten, maar dat geeft die medaille juist extra glans.

Nadat Lee Towers voor de laatste keer live “You’ll never walk alone” gezongen had en er een minuut stilte was gehouden voor de eerder dit jaar bij een verkeersongeval omgekomen wereldrecordhouder Kelvin Kiptum, gingen 17.000 marathonlopers van start. Gedragen door de support van het massaal toegestroomde publiek overal langs het parcours, legden zij de 42,195 kilometer af in wisselende tijden. De 2BFitters hadden daar iets meer tijd voor nodig dan winnaars Abdi Nageeye (2:04:45) en Ashete Bekere (2:19:27) maar niettemin zetten ook de Nijkerkers prachtige resultaten neer.

Meer dan genoeg redenen om vol trots terug te kijken op hun avontuur dus, vindt ook 2BFit-coach Arjan Mulder: “Eén team, één taak: nooit opgeven! Met dat doel zijn we met al deze klasbakken naar Rotterdam gekomen en het is fantastisch dat we het allemaal hebben kunnen waarmaken.”

bijdrage van Nelleke den Besten

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen