Bram van Polen stopt met voetballen

Foto:

Woensdag heeft Bram van Polen bekend gemaakt na dit seizoen te stoppen met voetballen.

Zeventien seizoenen droeg de Nijkerker met trots het blauw witte tenue. Bram van Polen is PEC Zwolle en PEC Zwolle is Bram van Polen. Iedereen buiten Zwolle kent de welbespraakte en nuchtere aanvoerder van de Zwollenaren. Van Polen is de oudste veldspeler in de Eredivisie. Ondanks zijn leeftijd speelt en presteert hij nog elke week.

Met nog vier reguliere competitie wedstrijden te gaan (waarvan twee thuis) is de afscheidstournee van van Polen dus begonnen.

Bram van Polen behoort inmiddels tot het Zwolse meubilair. In 2007 kwam hij over uit de jeugdopleiding van Vitesse. Eerst speelde hij rechtsbuiten/ rechtsmid, maar hij al snel op de rechtsbackpositie terecht. In afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelde hij in de 3-mans verdediging centraal.

Zijn eerste doelpunt voor PEC maakte hij op 15 januari 2008 in Nijmegen (bekerwedstrijd). In de competitie was zijn eerste doelpunt direct één van een hatrick (MVV-thuis) en uiteraard mogen en zullen we de 5-1 in de bekerfinale tegen Ajax niet vergeten. Dit seizoen staat de teller nog op nul.

bron: Pec.nu

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen