Drie kruisbandblessures in één gezin

Foto:

EDERVEEN – Wat zo’n mooie voetbalmiddag voor Hoevelaken had kunnen zijn draaide vlak na de rust volledig om.

Hoevelaken 2 reisde op een zonovergoten zaterdagmorgen met een lading enthousiaste toeschouwers naar Ederveen om daar te voetballen tegen Advendo 57. De ploeg uit Ederveen knokte nog voor de periode. Dat leidde tot een beladen wedstrijd.

Hoevelaken, dat eerder thuis met 1-0 won, begon de wedstrijd met Bob Noordzij, (die overigens een uitstekende wedstrijd keepte) op goal, omdat vaste sluitpost Andy Tolboom het net van het 1ste mocht verdedigen.

Hoevelaken had in de eerste helft de touwtjes in handen dankzij de passie en de gretigheid waar de Hoevelakens trainer, Bennie Boekhout, op gerekend had. In de tweede helft draaide dit tafereel om, door een horrorblessure van de goed en degelijk draaiende Kristian Kerkhof. Daar waar twee gezinsleden er al eerder aan moesten geloven, scheurde Kristian Kerkhof ook zijn kruisband op het stroeve kunstgrasveld

Na Joeri van de Hoeven en Robin Elverding is Kerkhof het zoveelste slachtoffer dat dit seizoen zijn basisplek heeft moeten inleveren voor een plek bij de fysiotherapeut. Met het adequaat handelen van de club fysio Dion Boekhout en zijn assistent Heddwyn ten Brink is het voor Kristian alleen bij een afgescheurde kruisband gebleven. HIj kon de dag met de krukken vervolgen.

Concluderend was het helaas de brilstand die na 90 minuten voetballen op het Ederveense scorebord bleef staan. Al met al was het een heerlijke zaterdagmiddag voor de toeschouwer die van de zon houdt.

bijdrage van Siem Kooistra, Dion Boekhout en Heddwyn ten Brink

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen