2 oktober: reünieles bij NGV Excelsior

18 sep , 14:39 Sport
2018 11 21 sporthal watergoor
De Nijkerkse gymnastiekvereniging Excelsior staat dit jaar in teken van het 100-jarig bestaan.
Er zijn dit jaar al veel evenementen georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Eerder dit jaar, op 1 maart, was de receptie in theater Streams Breede Beek, waar Excelsior de Koninklijke Erepenning in ontvangst mocht nemen.
Op woensdagavond 2 oktober zal er een reünie plaatsvinden in sporthal Watergoor. Iedereen is welkom die betrokken is (geweest) bij de vereniging. Er zullen verschillende lessen gegeven worden op deze avond. Dus haal het sporttenue uit de kast en kom weer ouderwets jazzdansen, zwaai nog eens in de ringen, wandel over de balk of spring op de trampoline. De lessen zullen verzorgd worden door recente en oude leiding. Liever niet actief deelnemen? Kom dan gezellig een kopje koffie of thee d
De club schrijft: "Wij hopen dat jullie deze vrij (gehouden) hebben en deze avond langskomen. Er is gelegenheid weer even in de goede NGV Excelsiortijd te stappen en mee te doen met de lessen. Zo kan je nog eens kijken of je nog over de balk durft te lopen of te hangen aan de brug, enz. Maar ook nog een kort lesje jazzdans, conditie of ritmisch mee doen.
Alleen leuke herinneringen ophalen of elkaar ontmoeten kan ook zeker!