Geslaagd diplomafeest bij DOTO Nijkerkerveen

Foto:

Afgelopen zaterdag was het een feestelijke dag bij DOTO in Nijkerkerveen. Voor bijna alle groepen was er een diplomafeest.

De allerjongsten van de Nijntje Beweeggroep, peuters en kleuters konden hun Nijntje Beweegdiploma behalen.

Onder het toeziend oog van ouders, opa’s en oma’s lieten de kleintjes zien wat ze hadden geleerd volgens het Nijntje Beweegprogramma.
Springen, klimmen, klauteren, glijden, schommelen, bouwen, balanceren zijn diverse onderdelen van dit programma waar de allerjongsten op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie.
Alle peuters en kleuters kregen hun Nijntje Startdiploma, Beweegdiploma 1 of 2 uitgereikt.

’s Middags waren de kinderen vanaf 6 jaar aan de beurt. Zij lieten hun kunnen zien op de diverse turntoestellen en konden daarmee een A- B- of C-turndiploma behalen, onder toeziend oog van de jury, door het laten zien van diverse onderdelen die zij hadden geleerd.
Ook de springers van de trampolinegroep lieten diverse sprongenseries zien op de grote wedstrijdtrampoline en konden hun A-B-C-D-of E-diploma behalen. Door diverse kinderen werden ook al salto’s gesprongen.

Annelies Blankestijn: “Het was daarmee een geslaagd Diplomafeest.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen