Geslaagd Rabobank-schoolkorfbaltoernooi

Foto:

HOEVELAKEN – Woensdag heeft korfbalvereniging Telstar uit Hoevelaken voor de 42e keer het Rabobank-schoolkorfbaltoernooi gehouden. Er deden in totaal 33 teams mee van 6 verschillende scholen uit Hoevelaken en Nijkerkerveen, verdeeld over de groepen 5,6,7 en 8.Aan het begin van de middag speelden de kinderen uit groep 5 en 6. In de finale van groep 5 verloor de Van Rootselaarschool van de Schimmelpenninck van der Oye school; Spreng 1 won de finale van groep 6 tegen Spreng 2. Hierdoor mag de Spreng op zaterdag 28 mei deelnemen aan de Gelderse kampioenschappen in Putten.

HOEVELAKEN – Woensdag heeft korfbalvereniging Telstar uit Hoevelaken voor de 42e keer het Rabobank-schoolkorfbaltoernooi gehouden. Er deden in totaal 33 teams mee van 6 verschillende scholen uit Hoevelaken en Nijkerkerveen, verdeeld over de groepen 5,6,7 en 8.
Aan het begin van de middag speelden de kinderen uit groep 5 en 6. In de finale van groep 5 verloor de Van Rootselaarschool van de Schimmelpenninck van der Oye school; Spreng 1 won de finale van groep 6 tegen Spreng 2. Hierdoor mag de Spreng op zaterdag 28 mei deelnemen aan de Gelderse kampioenschappen in Putten.

 

 

Vanaf half vier streden de kinderen van groep 7 en 8 om de eerste plaats. In beide groepen bleek de Schimmelpenninck van der Oye de sterkste. Met groep 8 mag deze school ook deelnemen aan de Gelderse kampioenschappen. Daarnaast werd voor de tweede achtereenvolgende keer de wisselbeker in ontvangst genomen, die ze bij winst volgend jaar mag behouden.

 

Organisator Arina de Korte spreekt van een geslaagd toernooi, mede door de sportiviteit van deelnemers en publiek en de aanwezigheid van scheidsrechters.

 

Op 7 september 2011 wordt het volgende schoolkorfbaltoernooi gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen