NIJKERK – Sparta Nijkerk had zaterdagmiddag kunnen profiteren van de nederlagen van de concurrenten Flevo Boys, ARC en CSV Apeldoorn. Het duel met Harkemase Boys op De Ebbenhorst eindigde echter in 2-3.

Van Wijk opende na een half uur spelen de score voor de Friezen (0-1). Joris van Rooijen benutte een kleine tien minuten later een strafschop en trok daarmee de stand gelijk: 1-1. Na rust, die door een blessure bij één van de grensrechters en de zoektocht naar een vervanger langer duurde dan normaal, kwam Sparta op voorsprong. Niels Vlugt schoot al snel na de aftrap raak: 2-1. Daarna wist Harkemase Boys echter nog twee van hun kansen te benutten: 2-3.

Bron: OmroepN

Kijk naar de samenvatting en luister naar de vertekkende Sven Onland en David Nascimento.