Nederlaag voor Surf dames

HOEVELAKEN – Zaterdagochtend trad Surf dames 1 aan voor haar 2de thuis wedstrijd. Op het programma stond HSC dames 2. Surf moest het deze dag doen zonder de aanwezigheid van middenaanvalster Maaike en buitenaanvalster Carla. De jonge meiden Saffira, Romy, Anne en Marscha waren aanwezig om het dames 1 te versterken. Trainer/coach Arturo begon deze wedstrijd met het volgende team: spelverdeelster Annemarie, middenaanvalster Romy en Sandra, buitenaanvalsters Gemma en Marscha en diagonaalspeelster Sara.
 Al van af het begin van de eerste set bleek dat HSC d2 te sterk was voor de hoevelakense dames. Surf had geen antwoord op het slimme van spel van HSC en hun zeer sterke, constante service. Surf toonde daarbij geen enkele lef waardoor het al snel was bekeken in deze set voor de dames van Surf. De eindstand werd 13-25.

In de 2de was HSC nog steeds te sterk was voor Surf. De kracht van Surf was de enorme gedrevenheid en overtuiging van een overwinning, maar toch stond Surf telkens een paar punten achter. Surf trok dit steeds weer bij, maar kwam er maar niet overheen. Trainer/Coach Arturo  wisselde de buitenaanvalster Marscha voor Saffira, maar ondanks de fantastische serviceserie van Saffira (die onder ander uit 2 aces bestond), kon het tij niet meer worden gekeerd. Surf kwam dichtbij, maar de 2de set ging naar HSC met een stand van 22-25.

De strijd was toen eigenlijk al gestreden, want ondanks de goede spelverdeling van Annemarie, de fantastische 3 meter aanvallen van Sara en de stabiliteit van Sandra en Gemma mocht het allemaal niet baten. De Surfers trokken toch steeds weer aan het kortste eind.  De 3de en 4de set ging ook naar de dames uit Hierden met de standen 23-25 en 20-25.