NVC dames winnen van team oud trainer

VVH wordt getraind door Aart Bronkhorst, die voorheen de Nijkerkse dames onder zijn hoede had. Het werd voor hem een verloren wedstrijd.

Het plezier en de wil om te winnen werd de eerste set gelijk omgezet in goed volleybal. Door goede servesdruk en enthousiasme wonnen de dames de eerste set overtuigend, met een eindstand van 25-14.
Ook in de tweede set begon NVC enthousiast en kwam op een 10-7 voorsprong te staan. Maar VVH liet zich geen tweede keer zo over zich heen lopen en bood meer weerstand. Wat er voor zorgde dat VVH uiteindelijk met 21-19 voorstond. Toch wist NVC dankzij een goede concentratie en harde aanvallen deze set nog met 25-23 te winnen.
In de derde set zakte het niveau van de dames van NVC naar beneden. Door veel onnodige fouten van NVC kwam Harderwijk op een ruime voorsprong te staan. Vanaf de helft van de set begon NVC de voorsprong in te halen, maar het was al te laat. Ondanks dat ze nog dichtbij kwamen won VVH deze set met 22-25.
De vierde set liet VVH zien dat ze ondanks het slechte begin nu beter in de wedstrijd zaten, en voor de 5de set wilden gaan. NVC maakte echter veel eigen fouten. VVH won deze set met 16-25 waardoor er een 5de set kwam.
In de 5de set liep het de hele tijd redelijk gelijk op, waardoor het een spannende set werd. Toen VVH op met 10-13 voor stond leek het even alsof ze de wedstrijd zouden winnen. Maar dankzij een goede serve en veel wilskracht wist NVC de wedstrijd toch nog binnen te halen met 15-13.