Walk Inn Boys sleept punt uit vuur

De zaalvoetballers van Walk Inn Boys pakten woensdag met een 2-2 gelijkspel uiteindelijk toch nog een verdiend punt tegen Morado CF. De gasten uit Nijmegen profiteerden in de eerste twee keer van een foutje in de WIB-defensie (0-2) en lieten het spel daarna op zich afkomen. Walk Inn Boys probeerde op een geduldige manier een gaatje te vinden, maar als dat al lukte dan stond de doelman van Morado CF in de weg. Toch was hij voor de rust kansloos toen na een perfecte uitworp van Jeroen van Beek de doorgelopen Gerwin van de Bunt geen fout maakte. In de tweede helft lukte het de thuisclub minder vaak om een kans te creëren. Morado CF miste nog een strafschop en was dreigend bij twee man-meer-situaties, maar de verdediging van Walk Inn Boys stond als een huis. In de slotfase nam WIB alle risico’s en stuurde ook doelman Van Beek mee naar voren. Hij was zelf dicht bij de gelijkmaker, maar kon 10 seconden voor tijd alsnog juichen toen Joost van den Brink toch nog een gaatje vond: 2-2.