Veensche Boys heeft orde op zaken gesteld. Na drie verliespartijen is er eindelijk weer winst voor de ploeg uit Nijkerkerveen. Tegen de nummer 2, Woudenberg, werd met 2-1 gewonnen, maar overtuigend was het niet helemaal. Woudenberg heeft aangetoond waarom het zo hoog meedraait in de top van de competitie. De ploeg domineerde in het eerste kwartier en had Veensche Boys best wel in de tang. Alleen in de eindpass maakten de Woudenbergers het niet af. De score wordt niettemin geopend door Veensche Boys. Het is Dwight Eind die ziet dat de keeper te ver voor zijn goal staat. Vanaf de middenlijn lanceerde hij een lob over de doelman, de bal raakte de lat en in de rebound speelt Robin van den Brom de bal naar Bas van de Grootevheen die de 1-0 aantekent. Vanaf dat moment gaat het beter lopen. Zeker nadat aanvoerder Jordi van Apeldoorn van het veld wordt gestuurd met tweemaal geel. Die eerste gele kaart was overigens niet voor hem, maar voor Jesper Kranendonk. De scheidsrechter gaf de verkeerde speler een gele kaart. Hiertegen werd geageerd door Woudenberg, maar aanvoerder Jordi van Apeldoorn heeft er uiteindelijk mee ingestemd dat het geel voor hem was. Na opnieuw een overtreding op Ferdi van de Pol kreeg Van Apeldoorn een echte gele kaart en daarna kon hij met rood vertrekken. Veensche Boys won aan vertrouwen en vlak voor rust valt de tweede treffer van topscorer Robin van den Brom. Opnieuw wordt Ferdi van de Pol neer gemaaid en uit een vrije trap schiet Van den Brom in blessuretijd raak.

Na de thee zou Veensche Boys de winst moeten consolideren, maar in plaats daarvan krijgen de tien man van Woudenberg steeds meer grip op de wedstrijd. Veensche Boys speelt alleen nog maar de lange bal vooruit en aan de Westerveenstraat groeit de onrust met de minuut. Bovendien werd de angel voorin, Ferdi van de Pol, ingeruild door middenvelder Melvin van Vaneveld, die overigens nog wel als enig wapenfeit van de Blauwe Helden een flinke poeier op de lat lanceerde. Woudenberg ging helemaal haar kansen ruiken toen halverwege de tweede helft ook nog een strafschop wordt toegekend. Willem Olde Meule is de hoofdschuldige; hij zou een speler hebben vastgehouden in het strafschopgebied, maar hij beweert dat er niets aan de hand is. Joey Kooy mag een penalty nemen na vasthouden en de aansluitingstreffer is daar. Vanaf dat moment gingen alle registers open bij Woudenberg en was het wachten op de 2-2. Tot diep in blessuretijd werd de zenuwen van de Veensche Boys-supporters op de proef gesteld en gelukkig konden de ploeg van trainer Kooistra met de winst aan de haal gaan.
Door dit resultaat haalt Argon de periode binnen, maar staat Veensche Boys op slechts één punt tweede. Ook alle concurrenten lieten punten liggen, zodat Veensche Boys weer helemaal meedoet in de top.