NSC laat 2 competitiepunten liggen

MONTFOORT – NSC pakte in de allerlaatste seconde van de wedstrijd op zijn Duits een punt na een 2-0 achterstand. Dat lijkt mooi, maar tegen de zwakste tegenstander van de competitie had  de volle winst  behaald moeten worden.

NSC begon goed en had na 10 minuten al voor kunnen staan, maar een voorzet van Van der Vegte kon net niet door Bartels  binnen getikt worden. Na een half uur speelde De Graaf de bal mooi op De Ridder, maar  zijn voorzet werd van de doellijn gehaald . Montfoort zette daar weinig tegenover en was alleen gevaarlijk uit vrije trappen die een prooi waren voor De Harder.
Direct na  kwam Montfoort op voorsprong toen een klutsbal voor de voeten van Bottenheft kwam en hij  feilloos binnen schoot. Uit een counter maakte Aamri de 2-0 na een goed uitgespeelde aanval.
Het leek een verloren wedstrijd, maar Bartels kopte in de 90e minuut goed terug op Lam, die onberispelijk binnen schoot. Met nog een minuut te gaan, kreeg NSC een strafschop na een overtreding op Van der Vegte. Lam maakte zijn tweede van de middag en pakte zodoende een punt voor NSC.