Moeizame zege Walk In Boys

De zaalvoetballers van Walk Inn Boys wonnen woensdag de bekerwedstrijd tegen ATIK 1 met 5-2, maar de zege werd pas in de laatste twee  minuten van de wedstrijd veilig gesteld. De Nijkerkers maakten veel fouten in de eerste helft en mochten doelman Joeri Epskamp danken dat het bij de rust 0-1 stond. Al moet gezegd worden dat ook de doelman van ATIK een goede wedstrijd speelde. In de tweede helft voerde Walk Inn Boys de druk meer op en werd ATIK terug gedrukt. Na een 2-1 voorsprong leek het over, maar ATIK kwam weer op gelijke hoogte. Het spel golfde heen en weer. Uiteindelijk bleef Walk Inn Boys zoeken naar de overwinning en werd hiervoor in de laatste minuten beloond. Casper IJsbrandy (3x) en Matthijs de Greef (2x) scoorden. Nicky Bouw maakte zijn debuut in het eerste team en kon, samen met Stefan Kleijer, terugkijken op een goede wedstrijd. Volgende week speelt Walk Inn Boys de laatste poulewedstrijd tegen Morado CF en dan zal beslist worden wie er doorgaat naar de knock-outfase van de beker.