Brian Willemse blijft bij Sparta Nijkerk

Foto:

Brian Willemse, sinds dit seizoen keeper in de A-selectie van Sparta Nijkerk, is met de club een contractverlenging van twee seizoenen overeengekomen. 

Zowel Brian als Sparta Nijkerk zijn hier zeer content mee. De keeper, die op 2e Kerstdag zijn 24e verjaardag hoopt te vieren, zegt in de afgelopen periode veel te hebben geleerd van keeperstrainer Fabian Bouwman en zijn collega’s. Alhoewel de positie van tweede keeper altijd een moeilijke is, ziet Brian voldoende perspectief. Afgelopen zaterdag moest hij al na vier minuten de plaats innemen van de geblesseerd geraakte Kevin Rijnvis en deed dat bijzonder goed.
Fabian Bouwman: ‘zeker in de Topklasse is een goede tweede keeper niet alleen ontzettend belangrijk maar ook een absolute voorwaarde. Je weet het namelijk maar nooit, dat zagen we afgelopen zaterdag. Als je dan weet dat je een prima, en in dit geval ook nog eens jonge en talentvolle keeper op de bank hebt, dan zit je daar toch wel een stuk rustiger moet ik zeggen. We mogen zeer tevreden zijn met het aanblijven van Brian.’
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen