NSC haalt een keeper en een talent binnen de poorten van `De Burcht`

Foto:

De sterke balvaste spits Davey van den Brink komt over van SDC Putten. Keeper Julius van der Linden maakt de stap van VVA’71 naar NSC.Davey van den Brink

`Ik ben een Nijkerker en ben 18 jaar oud. Ik heb in de jeugd gevoetbald bij vv Sparta Nijkerk en speel dit seizoen bij de talenten van SDC Putten. Ik zie mezelf als een balvaste spits die graag scoort, maar kan ook op het middenveld uit de voeten. 
In het dagelijkse leven werk ik voor mezelf als schilder, en hoop me dit seizoen te ontwikkelen en belangrijk te kunnen zijn voor NSC..
julius-van-der-linden
Julius van der Linden 
“Ik ben 24 jaar. Afgelopen week heb ik besloten om bij NSC te gaan keepen na 2 jaar VVA’71. Ik ben nu 14 seizoenen keeper en heb mijn jeugdopleiding bij UVV en PVC in Utrecht doorlopen. Bij de senioren ben ik uitgekomen voor Desto en DHSC en sinds twee jaar voor VVA. Op dit moment staan we in de middenmoot en morgen spelen we tegen Montfoort.
Wat mij zo aansprak aan NSC is dat het een ambitieuze club is en dit goed past bij mijn karakter. Verder is het een echte volksclub waar de mensen van gezelligheid houden,ook na de wedstrijd. Dat is ook een leuk vooruitzicht.
De mensen in en om het eerste elftal die ik gesproken heb lijken mij vakmensen die altijd klaar staan voor de club. Ik ben een doelman die hard werkt om zich te blijven ontwikkelen en heb veel ervaring opgedaan in de hoofdklasse die ik wil gebruiken om NSC te helpen. We gaan er een fantastische tijd van maken.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen