Walk Inn Boys verslaat ZVZ

De zaalvoetballers van Walk Inn Boys behaalden woensdag een verdiende 3-1 overwinning op het zeer lastige ZVZ.

In de eerste helft kende Walk Inn Boys geen problemen en via treffers van Johan Bouw en Matthijs de Greef stond het bij de rust 2-0. ZVZ, dat voor het eerst dit seizoen met de voltallige selectie aantrad, zette aan in de tweede helft. Toch viel het doelpunt aan de andere kant na een schitterende actie van de sterk spelende Casper IJsbrandy: 3-0. Walk Inn Boys speelde een stuk minder in de tweede helft en had veel meer moeite om de bal rond te spelen. Ook twee man meer situaties werden niet uitgespeeld. Aan de andere kant stond de verdediging als een huis, al moest doelman Jeroen van Beek nu vaker in actie komen. Het lukte ZVZ om slechts één keer te scoren. Door deze 3-1 zege staat Walk Inn Boys weer op de tweede plaats in de Topklasse E. Volgende week wacht het laag geklasseerde WSV 2 in Apeldoorn.