Inschrijving 30e Sportmarathon geopend

Foto: Arjen Gerritsma

Bar Sporthal Watergoor organiseert dit jaar voor de 30e keer in de historie de 24-uur Sportmarathon in Nijkerk.

Een jubileumeditie waarin de organisatie extra groot wil uitpakken. Het omvangrijke sportevenement in Nijkerk start op vrijdag 19 juni om 18.30 uur en stopt traditiegetrouw 24 uur later op zaterdag 20 juni om 18.30 uur.

Naast traditionele sporten zoals zaalvoetbal, tennis, beachvolleybal, en handbal, staan er activiteiten op het programma die het evenement karakteriseren. Zo moeten de teams tobbedansen, vrachtauto trekken, klaverjassen en natuurlijk is het klapstuk ook dit jaar de playbackshow op de vrijdagavond. Omdat het evenement dit jaar zijn dertigste verjaardag viert, belooft de organisatie nog een aantal spectaculaire nieuwe onderdelen voor deze jubileumeditie.

35+
Nieuw dit jaar is de 35+ poule, een soort reünie voor oud-deelnemers die ouder zijn dan 35 jaar. Zij zullen de strijd aangaan op de minder zware onderdelen en worden niet belast met sporten in de nachtelijke uurtjes. Een team in de 35+ poule dient te bestaan uit zo’n vijftien deelnemers.

De Sportmarathon is een geliefd evenement onder sportminnend Nijkerk.”En dat alles met de Olympische gedachte,” zegt mede-organisator John van de Pol. “Meedoen is belangrijker dan winnen voor de ruim 500 deelnemers.”

Inschrijven voor het evenement kan per e-mail naar [email protected]. De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 maart. Teams die zich willen inschrijven voor de 35+ poule, dienen dit te vermelden bij de aanmelding. Dit toernooi gaat alleen door bij voldoende animo. Meer informatie over de 30ste sportmaraton: John van de Pol, 033-2458608.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen