Inspiratieloos Walk Inn Boys verliest

De zaalvoetballers van Walk Inn Boys bewezen zichzelf een slechte dienst door woensdag met 1-3 onderuit te gaan tegen Brasil’77 uit Terborg.

De start was nog goed: binnen vijf minuten stelde Gerwin van de Bunt met een lobje Matthijs de Greef in staat om koppend te scoren. Na deze treffer werd het spel van de Nijkerkers echter steeds minder. Door het vele onnodige balverlies groeide Brasil’77 in de wedstrijd en werd gevaarlijk via snelle counters. Dit leverde voor de rust nog de gelijkmaker op.

In het begin van de tweede helft had Walk Inn Boys een opleving, maar miste een paar kansen. Brasil’77 wist wel te scoren en beëindigde daarmee de reeks van 7 wedstrijden waarin Walk Inn Boys niet verloor. De strijd om de tweede plaats is nu nog spannender geworden.