NSC lijdt een 2-1 nederlaag

mrt 28 2015, 23:02 Sport
standaard nijkerk sport nsc selectie 2014 2015
BREUKELEN - NSC begon slap aan de wedstrijd en gaf FC Breukelen teveel ruimte om te voetballen. Dat deed de ploeg uiteindelijk de das om
Er werd te vaak balverlies geleden, waardoor de Nijkerkers in de problemen kwamen. Bijvoorbeeld bij het eerste doelpunt van Breukelen toen er uit een snelle aanval bij de eerste paal de bal binnen werd geschoten.
NSC probeerde het wel, maar de spelers vonden elkaar niet goed genoeg, waardoor Breukelen makkelijk op de been bleef. De 2-0 was een inschattingsfout van De Harder, die bij een vrije trap niet attent reageerde en de bal het doel in zag gaan. NSC had voor rust terug kunnen komen, maar een corner van Van der Vegte kwam op de paal.
De tweede helft speelde NSC een stuk feller en ging het beter de duels in. Toch bracht het FC Breukelen niet aan het wankelen. Een minuut of zes voor tijd viel dan toch de aansluitingstreffer voor NSC: uit een goed genomen vrije trap kopte Klaas de Graaf de 2-1 binnen. Daar bleef het bij.