Deroue test Redline KTM 250-cc in Donington

Foto: redline-ktm

DONNINGTON – Vrijdag jl. heeft Scott Deroue kennis kunnen maken met de KTM 250-cc waarmee hij dit seizoen namens het Redline KTM team zal deelnemen aan het British Motostar Moto3 kampioenschap.

Deze test, als voorbereiding op de eerste BSB race in het weekend van 04-05 april in Donington, betekende het eerste optreden van het Redline KTM team in de samenstelling zoals het dit seizoen zal opereren het BSB Motostar Moto3 Championship onder leiding van Tim Walker, teameigenaar en directeur van één van de grootste KTM-dealers in Engeland.

2015-03-08 deroue helemaal

Deroue : “Deze dag was bedoeld om kennis te maken met het team en de motor. Het weer was goed maar voor echte snelle tijden was het te koud en bovendien betrof het een circuitdag waardoor diverse motoren tegelijkertijd de baan op mochten. Begeleid door twee monteurs en een data expert heb ik 50 ronden gereden waarin we alleen wat problemen met de voorkant tegenkwamen. Zowel het team als ik waren na afloop tevreden en we kijken dan ook optimistisch uit naar het komend seizoen “.

bijdrage van Willem Binnendijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen