REGA 1 wint weer

Foto: Rega

WIJCHEN – Thuis werd er een 7-3 overwinning geboekt tegen ONI 1, mede door erg sterk spel van R. Luijer. In de uitwedstrijd werd er afgelopen zaterdag ook een sterke 7-3 overwinning behaald. Dit maal waren I. de Graaf en W. van ‘t Veld beide in zeer goede doen.

R. Luijer speelde niet zijn sterkste wedstrijd en won slechts eenmaal. Wel won hij samen met I. de Graaf het dubbel in een mooie wedstrijd. W. van ‘t Veld won tweemaal eenvoudig en speelde een puike wedstrijd tegen de kopman van ONI, M. Laurensen. Uiteindelijk ging deze wedstrijd ongelukkig met 11-9 in de vijfde game verloren.

I. de Graaf speelde erg goed. In zijn eerste twee wedstrijden werd hij nog niet echt getest, maar tegen M. Laurensen moest hij alle zeilen bij zetten om bij te blijven. In de mooiste wedstrijd van de dag met heel veel mooie rally’s, won M. Laurensen games 1 en 3, terwijl I. de Graaf games 2 en 4 won. De wedstrijd werd dus terecht beslist in een vijfde game. Hierin kwam I. de Graaf op 10-8 en kreeg dus twee matchpoints, toen beide heren besloten dat er nog een schepje bovenop moest. In de volgende rally kwam I. de Graaf met enorme harde topspinballen, maar bracht M. Laurensen ze allemaal terug. Na een rally van zo’n 15 keer spinnen en blokken scoorde I. de Graaf het punt met een snoeiharde backhand en stond het publiek op de banken.

Met nog 3 wedstrijden te gaan, staat REGA 1 aan kop in de derde divisie met een voorsprong van 11 punten op de nummer twee Westa. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen het sympathieke SVE op het programma.
Aanvangstijd: 16:30 uur in gebouw “Samenspel” aan de Watergoorweg.

bijdrage van Robin Luijer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen