U14 team Basketballvereniging Sparta Nijkerk regiokampioen

Foto: rechtenvrij

Het kampioenschap was al eerder binnen gehaald, omdat eerder al 7 van de 8 wedstrijden gewonnen waren.

Zaterdag speelde het U(nder)14 team van Basketballvereniging Sparta Nijkerk zijn laatste seizoenswedstrijd in sporthal Watergoor voor het regiokampioenschap tegen OSM uit Maarn. Na dit seizoen zeven van de acht wedstrijden met overtuigende cijfers te hebben gewonnen van tegenstanders uit de regio was het kampioenschap na de wedstrijd van 21 maart jl. tegen de Break Stars uit Baarn al beslist.

Geen enkel team uit deze competitie kon toen de basketballers van Basketballvereniging Sparta Nijkerk meer van het kampioenschap afhouden. Na vier jaar had dit U14 team zich weer naar de hoogste plek van de regio uit Rayon West gespeeld.
Met de minste trainingstijd van de vereniging heeft dit team onder leiding van oud american college basketbalspeler Derk Post, Sakarya Hussein en Sam Snellenberg laten zien dat het volgend seizoen met een gerust hart kan promoveren naar de eerste klasse van de regio.

Dit team met spelers/speelsters in de leeftijdsklasse van 12 en 14 traint op de donderdagavond van 17.00 tot 18.30 uur in sporthal Watergoor.

bijdrage van Ronald Heg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen