Een gehavend NVC verliest terecht met 4-0

Foto:

Inspiratieloos ging het team ten onder.

Afgelopen zaterdag moest NVC het thuis opnemen tegen Alterno. NVC miste deze wedstrijd 2 spelers, Jeroen Groeneveld vanwege een enkelblessure en Andre Huijser vanwege een vakantie. Daarnaast ging Arno Boessenkool deze wedstrijd als passer loper spelen en werd Robert Mol als libero ingezet. Ook good-old Johan van Baaren werd ingezet.
 
Met een team dat op 3 plaatsen was gewijzigd moest er deze wedstrijd extra hard voor gewerkt en juist dit werd deze wedstrijd niet gedaan. Het was inspiratieloos.
De eerste set kwam NVC met 1-10 achter te staan, door goed serveren van Alterno. NVC kwam nog sterk terug tot 17-17, maar liet het daarna weer te makkelijk uit de handen glippen. De eerste set ging verloren met 22-25.
De tweede set begon NVC sterker en stond halverwege de set met 17-15, maar ze konden dit niet vast houden, door wat persoonlijke fouten werd deze set ook aan Alterno gelaten.
De derde set was het dieptepunt van deze wedstrijd, NVC begon sterk maar doordat een aantal spelers te snel gingen serveren, werd de 9-7 voorsprong teruggezet naar een 13-8 achterstand. Uiteindelijk werd de set verloren met 17-25.
De vierde set lukte niet veel meer en werden er veel onnodige fouten gemaakt, er was daarnaast ook weinig positiviteit in het team te vinden. Deze set werd terecht verloren met 15-25.
Volgende week vrijdag staat de wedstrijd in Voorthuizen tegen SDS op het programma.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen