NSC morst dure punten

In de strijd om het kampioenschap heeft NSC dure punten laten liggen in Enschede waar de wedstrijd werd verloren met 2-1.

Sparta Enschede kwam beter uit de startblokken en kreeg ook de beste mogelijkheden in de eerste minuten. Na een mooie aanval over drie schijven kwam de thuisploeg in de 6de minuut op voorsprong door een doelpunt van Collou.
NSC ging na de achterstand wat beter voetballen en kreeg via Van Dijk en Van der Vegte een paar mogelijkheden, maar raakt het net niet. Russtand 1-0
Na rust probeerde NSC wat meer naar voren te spelen en kreeg het kansen via Reina en Van de Kamp, maar zij waren niet scherp genoeg. En als je zelf dan kansen niet afmaakt valt hij aan de andere kant. Na een overtreding in het strafschopgebied legde de scheidsrechter de bal op de stip. Reinders bleef koel en maakte de 2-0 in de 80ee minuut.
De wedstrijd leek gelopen,maar De Graaf maakte de wedstrijd nog even spannend toen deze een corner binnen kopte, maar daar bleef het bij.