Oude herinneringen bij BC Hoevelaken

Foto: rechtenvrij

Vanwege het 45 jarig lustrum van Badmintonclub Hoevelaken was er vrijdag 20 mei een reünie in Sportcomplex De Slag. Het was er druk en gezellig.

Zo rond 19.30 uur stond er een lange rij mensen bij de ingang van het sportcafé. Alle oud-leden en huidige leden werden persoonlijk ontvangen door de organisatie.  Voorzitter Casper van de Pol memoreerde in zijn openingswoord de oprichting van BCH en het grote aantal vrijwilligers dat in die beginjaren nog makkelijk te krijgen was; “Er waren in die tijd zelfs een voorzitter en een vice –voorzitter!”

2016-05-22 bchoevelaken
Er werd graag gekeken naar oude foto’s en gebladerd door oude lustrumkranten die her en der op tafels lagen. Dat beeldmateriaal zorgde voor meer dan voldoende gespreksstof.  Men bleef niet alleen in het sportcafé want ook van de opgestelde badmintonbanen in de zaal werd veel gebruik gemaakt. “Al speel je nu geen badminton meer, het blijft toch nog altijd kriebelen” was een veel gehoorde uitspraak. BCH heeft hierop ingespeeld door strippenkaarten aan te bieden. Men hoeft dan geen lid te worden van de vereniging maar men kan wel op een woensdag- of vrijdagavond naar keuze, vijf keer badmintonnen voor € 30,00.
Het bleef nog lang erg gezellig. Door de grote opkomst en dankzij de sponsoring van Hans Root kan Badmintonclub Hoevelaken terugzien op een zeer geslaagde reünie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen