Dreamteam vol plannen

Foto: Country Mill

Tijdens de Dreamteam Night hebben alle leden van het Country Mill Dreamteam hun plannen bekend gemaakt aan de sponsoren en bezoekers.

Eventingruiter Alice Naber-Lozeman en para dressuurruiter Demi Vermeulen hopen dit jaar mee te kunnen rijden met de Olympische spelen in Rio. Naber is bij de twee observatiewedstrijden in Badminton (UK) en Saumur (FR) beste Nederlandse geworden. Naber: “Ik hoop mijn paarden in vorm te houden tot aan Rio!”. Demi moet voor Rio nog één observatiewedstrijd rijden, dat is het NK Ermelo op 14-17 juli.

Mark Stuiver richt zich op zijn grote passie vrijheidsdressuur en bitloos rijden. Hij geeft diverse clinics, demonstraties en shows. Hiernaast maakt hij video’s voor zijn Youtube kanaal en schrijft en filmt hij reviews over producten die hij test voor Country Mill. Een complete fanclub stond te trappelen om een handtekening en een foto. Hier één van zijn video’s.

Dressuurtopper Femke Beljon had dit jaar het doel om als Grand Prix amazone te mogen starten. Dit is haar zelfs zo snel gelukt dat zij zich komend jaar vooral wil richten op het zelf opleiden van paarden waarbij het niveau varieert van zadelmak tot Grand Prix.

Bij de junioren ontwikkelt zich nóg een dressuurtopper, Febe van Zwambagt. Haar doel is dit jaar mee te kunnen rijden bij het EK Junioren, hiervoor moet Van Zwambagt nog één observatiewedstrijd rijden: “De derde observatiewedstrijd voor het EK, daar heb ik ook wel vertrouwen in!”. Inmiddels is bekend dat ze meerijdt op het EK!

Wereldkampioen Ewoud Boom is dit jaar begonnen met een nieuwe pony, die hij nu aan het opleiden is. Van zijn sponsor Hatro Transport uit Ochten heeft Boom twee paarden beschikbaar gesteld gekregen. Met één hiervan heeft hij afgelopen winter al drie indoors gewonnen en dit wil hij komende winter opnieuw proberen. Met een 6-jarig paard, waar Ewoud enorm veel verwachtingen van heeft, wil hij zich gaan richten op de internationale wedstrijden. Boom hoopt er dit jaar een tweede en derde paard bij te vinden om een nieuw team te kunnen vormen.

Springruiter Leontine Bruin heeft op dit moment zes paarden en traint met twee hiervan om dit jaar te starten op Young Rider niveau: “Mijn twee paarden zijn hier op dit moment nog niet helemaal klaar voor. Ik richt me dit jaar op de nationale wedstrijden 1.40, waar ik hoop goed mee te kunnen komen zodat ik eind dit jaar kan starten als Young Rider”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen