Flevo Heren verliest dik van titelkandidaat

Foto: Google Streetview

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Flevo hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen AZ&PC de Futen uit Amstelveen. Dat ging niet goed.

AZ&PC de Futen is altijd een lastige tegenstander voor de Nijkerkers, en dit jaar wordt deze ploeg ook gezien als titelkandidaat in de competitie.

De wedstrijd ging in de het begin nog gelijk op. Flevo had wel veel overtredingen nodig om met name de sterke aanvallers van de Futen af te stoppen. Na het eerste kwartier was de schade nog beperkt: 3 – 4

In de tweede periode liep de Futen verder uit, Flevo wist alleen twee keer te scoren uit een man-meer situatie. De bezoekers scoorden deze periode 5 keer.

In de derde periode wist Flevo het spel weer wat naar zich terug te trekken. Flevo kon scoren uit een man-meer situatie. De bezoekers scoorden twee op rij. Daarna wist Flevo een overtal situatie niet te benutten. Aan het einde van deze periode liep Mark Stolk tegen zijn derde persoonlijke fout op. Einde oefening voor hem..

In de laatste periode liepen de bezoekers vrij gemakkelijk uit. Flevo wist alleen twee keer een man-meer situatie te benutten door goals van Stefan den Boer. Flevo maakte verdedigend veel zware overtredingen. Iedere man-meer situatie door de Futen benut met een goal. Zo wisten de bezoekers in deze periode 6 keer te scoren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen