DANZALL Workshops weer succes

Foto: Evelien Wouters

Afgelopen maandag organiseerde Hellas Hoevelaken de 2de editie van DANZALL Workshops.

Een avond waarop iedereen van 18 jaar en oudertwee dansworkshops kon volgen. De workshops waren druk bezocht. Niet alleen dansers van Hellas maar ook afkomstig van andere verenigingen uit de omgeving en ver daarbuiten. Bekende dansers/docenten Lara de Vries en Nicky van Cleef gaven de workshops.

Nicky van Cleef was er voor de 2e keer bij met deze keer een workshop Hip-Hop. Hip-Hop is niet de stijl die veel van de deelnemers gewend zijn. Maar door herhaling kwamen de moves op het einde vanzelf en als resultaat: een spetterende choreografie voor beide groepen.

Lara de Vries gaf een workshop Modern. Na een flinke opwarming, technische oefening en stretch was iedereen warm voor de moderne choreografie. Haar workshop is uitdagend met af en toe emotie, en ze wilt vooral dat iedereen geïnspireerd en met een lach haar workshop verlaat!

Beide workshops werden afgesloten met een presentatie aan de andere groep. Een uitdaging die iedereen aanging en ook erg leuk om te zien wat de andere groep had gedaan.

Na alle positieve reacties gaat de organisatie verder met de volgende editie. Wellicht al eerder dan de volgende kerstvakantie! Houd de website en sociale media van Hellas Hoevelaken goed in de gaten om je in te schrijven voor de volgende editie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen