Walk Inn Boys knap gelijk in Wijchen

WIJCHEN – Het eerste team van zaalvoetbalvereniging Walk Inn Boys speelde vrijdag tegen naaste concurrent Madereros C.F. en deed dat goed.

De eerste wedstrijd in Nijkerk werd door Walk Inn Boys met 0-4 verloren. Het beloofde dus een lastige klus te worden. Madereros had wel een overwicht in deze wedstrijd, maar Walk Inn Boys bleef steeds in de buurt en gaf zich niet gewonnen. Het nam zelfs brutaal de leiding via Rene Kamphorst. Madereros deed wat terug en kwam met 2-1 voor. Walk Inn Boys antwoordde hier weer op via Matthijs de Greef: 2-2. Het bleef spannend en nadat Madereros opnieuw de leiding had genomen, profiteerde Walk Inn Boys van een man meer situatie via Rene Kamphorst: 3-3.

Tien minuten voor tijd kwam Madereros op een 4-3 voorsprong en kreeg daarna kansen om de wedstrijd te beslissen. Dit werd nagelaten en in de laatste minuut van de tweede helft speelde Walk Inn Boys een situatie met een meevoetballende keeper prima uit en tekende Patrick Boor voor de 4-4 eindstand.

Walk Inn Boys blijft hierdoor goed meedraaien in de Topklasse E. Woensdag volgt de thuiswedstrijd tegen Elsweide om 21.00 uur in sporthal Corlaer.