Voice wint

ALMERE – De handballers van BvB-groep/ HV Voice zijn nog steeds ongeslagen in 2017.

Afgelopen zaterdag werd de uitwedstrijd tegen Havas uit Almere gewonnen. Havas staat 8e op de ranglijst en de thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd met ruime cijfers door Voice gewonnen.

Even leek het een moeilijke avond voor Voice te worden. Aanvallend kwam de ploeg de eerste paar minuten niet tot een uitgespeelde kans. Havas was dreigend, maar kwam niet verder dan slechts één goal. Met een paar snelle aanvallen wist Voice de achterstand om te zetten in een voorsprong. Vanaf dat moment kwam Voice beter in de wedstrijd. In de loop van de eerste helft werd het verschil langzaam groter. Bij rust stond Voice met 7-13 voor.

De tweede helft ging lang gelijk op. Voice speelde niet echt goed, maar kwam door de comfortabele voorsprong geen enkele keer in gevaar. Zonder al te groots te spelen werd er uiteindelijk met een groot verschil gewonnen en zo blijft Voice in 2017 nog ongeslagen. Eindstand 14-23.