Oudste lid van de Nijkerkse Bridge Club neemt afscheid

Foto:

Tijdens de wekelijkse clubavond kondigde de 93 jarige Lies Hazekamp haar afscheid aan van de Nijkerkse Bridge Club (NBC).

Helaas laten haar ogen het afweten en ziet zij zich genoodzaakt te stoppen met clubbridge. De leden en het bestuur van de NBC waren niet voorbereid op dit afscheid. De aankondiging maakte dan ook de nodige emoties los. Er klonk een daverend applaus voor Lies en zij werd met de beste wensen uitgeluid. Ook werd zij een lichtend voorbeeld genoemd voor alle clubleden. Een boeket bloemen zal haar namens de leden van NBC alsnog worden aangeboden. Lies Hazekamp is lid sinds de oprichting van de Nijkerkse Bridge Club op 7 oktober 1971. De eerste jaren was zij penningmeester. Met haar bijna 46-jarig lidmaatschap bewijst Lies Hazekamp dat bridge de geest fit houdt. In huiselijke kring hoopt Lies haar geliefde denksport nog menig jaar vol te houden.

Slotdrive bridgeseizoen Nijkerkse Bridge Club


Dat gebeurde tijdens de laatste wekelijkse speelavond van seizoen 2016/2017. In hun vaste speellocatie Woonzorgcentrum De Pol speelden de leden ‘om de laatste punten’ van deze periode. De sfeer binnen NBC is altijd gemoedelijk en gezellig maar dit keer werd dat nog versterkt door de lekkere bitterballen en hapjes die geserveerd werden.

Voorzitter Wim Smink bedankte alle mensen die zich binnen NBC vrijwillig inspannen voor anderen. Zonder hun bereidwilligheid en inzet zijn de bridgeavonden en bridgedrives niet mogelijk. Menig NBC-lid viel in de prijzen en ging met een fles wijn naar huis.

Vanaf volgende week tot en met 22 augustus faciliteert NBC op dinsdagavond voor iedereen die wil bridgen de Zomeravondbridge. Meer informatie daarover staat op www.nbbclubsites.nl/club/24006.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen