Vriendjes, sponsor en meer bij HC Nijkerk

Foto:

De succesvol verlopen vriendjesdagen begin mei was het startsein voor Hockey Club Nijkerk voor een actief seizoenseinde.

Op 17 juni volgt nog het Beach Hockeyfestijn op het Plein en op 24 juni het traditioneel gezellige familie hockey toernooi. Met zoveel festijnen, komt de zomer eigenlijk te vroeg.

De trainingen voor vriendjes, waaronder ook veel vriendinnetjes, waren in mei zeker succesvol. Vele geïnteresseerde jonge sporters (bijna 100) proefden aan het hockeyspel en om het even iets anders te zeggen: ,,Ze hadden veel leut.” Met maar liefst 21 vriendjes werd MD2 het winnende team, zij mogen als afsluiting van het seizoen gaan snacken bij ’t Regthuys. Een mooie 2e plaats voor MF1 en 3e plaats voor M6E3, complimenten! Inmiddels hebben de eerste nieuwe leden zich al aangemeld. De leden, waarvan een vriendje zich aanmeldt als lid, ontvangen als beloning een paar funsokken!’

Het plezier (de leut) die de spelers en speelsters uitstraalden, leverde zelfs een nieuwe sponsor. De firma Leut, koffiemakers sinds 2015, uit Nijkerk besloot het enthousiasme voor de club te ondersteunen. Vanzelfsprekend wordt het bakkie Leut ook in de kantine van HC Nijkerk geschonken.

Beachhockey Nijkerk

Op 17 juni organiseert HC Nijkerk de tweede editie van het Beach Hockey Toernooi ‘Beach me up!”. De editie van vorig jaar was een dusdanig succes, dat een vervolg niet uit kon blijven. De jonge(re) spelers en speelsters vertonen hun kunsten als eerste, gevolgd door de senioren en dit seizoen zijn er zelfs veteranen/veterinnen en trimmers actief. Het is zeker de moeite waard om het hockey op het aangelegde zandstrand op het Plein te komen bekijken.

Familiehockey

De sluiting van het seizoen is het traditionele Familiehockeytoernooi op 24 juni. Op het complex Watergoor zijn de diverse teams met opa’s, oma’s, vader, moeders, jeugdspelers en nog veel meer sportievelingen actief. Vooral veel lol, maar zeker gaat het er soms fanatiek aan toe, want de hoofdprijs beekent dat je een jaar lang breed lachend over het complex kan lopen.

Kortom, nog diverse activiteiten deze maand van HC Nijkerk om eens een kijkje bij te nemen. Wellicht kom je zelf nog wel in de verleiding om een stick op te pakken, of uit de mottenballen te halen…

bijdrage van Rob Schoon

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen