Sandra Wassink in Ironman Hamburg 6e

Foto:

De Ironman Hamburg zit er weer op voor Sandra Wassink Hitzert. Bij de vrouwen werd ze zesde

De dag begon met zwemmen, De start was op de Jungfernstieg pier en ze legde de 3,8 kilometer af in 55:56 minuten. Daarna klom ze op de fiets om 2 rondes te fietsen door de havenstad van Hamburg, over de Köhlbrandbrücke en door het zuidelijk deel van de stad, in totaal 180,2 kilometer. Ze deed daar 5:25:10 uur over. Tot slot moest ze 42,2 kilometer hardlopen. Na 3:19:31 uur finishte ze op de Rathausmarkt.

het was haar eerste race als prof. Er waren acht professionele deelneemsters. In die groep eindigde ze in de middenmoot.

 

Tegen Gerrit Steen van De Stad Nijkerk zei ze: “,,Ik ben super tevreden. Het zwemmen ging top met een tweede plek en 0.04 seconde achter de nummer één. Het fietsen was wel heel erg zwaar. Hele lange klimmen, waardoor ik niet helemaal fris van de fiets kwam. Tijdens het lopen waren de eerste 10 kilometer. dan ook zwaar, maar toen ik beter in mijn ritme kwam ging het super goed met een tijd van 3.19.31. Ik ben nu wel helemaal naar de gallemiezen, wat voel ik me nu moe, lig languit en kom voorlopig niet meer overeind, maar ach, met een vierde PRO plaats ben ik super tevreden.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen