Wervelend Watergoor wint wederom

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Watergoor heeft vrijdagavond ook zijn tweede zaalvoetbalcompetitieduel in winst weten om te zetten. Stadsgenoot AHB werd in een eenzijdige derby met 4-1 aan de kant gezet.

Na een aftastende openingsfase was het Remco Hogeveen die met een ouderwetse punter en wat hulp van de doelman de ban brak (1-0). Hierna liep Watergoor dankzij John van de Pol en Martijn Veenstra uit naar een 3-0 ruststand.

AHB kwam na rust terug tot 3-1, maar liet dé kans op de aansluitingstreffer liggen. Uitblinker Henry Timmer stopte een discutabele strafschop. “Ik zat lekker in de wedstrijd en bij zo’n penalty is het een kwestie van lang blijven staan. Een mooie bekroning op een toch al geweldige avond”, zei de keeper van Watergoor. Van de Pol bepaalde de eindstand op 4-1.

Behalve met AHB rekende de ploeg ook af met de “aanvoerdersgate”. Paul Nolens neemt de rol die al even vacant was op zich en draagt dit seizoen de aanvoerdersband. Hij kan met trots naar de stand kijken, die laat zien dat Watergoor na twee duels de volle buit van zes punten heeft behaald.

bijdrage van Mark Kloostra

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen