Het NK Penaltyschieten wordt een groot spektakel

jun 21 , 14:56 Sport
2024 06 21 nk penaltyschieten social2 1
Zaterdag 29 juni vindt de finale van het NK Penaltyschieten bij Sparta Nijkerk plaats.
Van 10.00 tot 15.30 uur zullen 600 finalisten uit heel Nederland strijden om de titel van beste team (4 of 5 leden) van Nederland.
Zo zijn er teams uit Friesland, Groningen, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant aanwezig. Diverse bussen met een groot aantal toeschouwers worden verwacht om de strafschoppenreeksen bij te wonen.
Entree is gratis.

Speciale gasten en entertainment

Het evenement wordt gepresenteerd door de bekende omroeper en host Edward van Cuilenborg (o.a. bekend van Studio Sport en diverse Eredivisiewedstrijden). Daarnaast zullen diverse bekende TikTokkers / YouTubers (o.a Luuk Steen) aanwezig zijn om de dag extra glans te geven met shows en side-events. Ook is er een snelheidsmeting waar deelnemers hun sprintsnelheid kunnen testen.

Verloting voor Stichting voor Pleun

Tijdens het NK Penaltyschieten wordt er een speciale verloting georganiseerd ten behoeve van Stichting voor Pleun
. Voor slechts 10 euro kunnen bezoekers 5 loten kopen en daarmee kans makenop fantastische prijzen. De opbrengst van de verloting gaat volledig naar deze stichting, die zichinzet voor de ziekte van Batten. Dit biedt niet alleen de kans om geweldige prijzen te winnen, maar draagt ook bij aan een nobele zaak, waardoor het evenement niet alleen sportief, maar ook maatschappelijk verantwoord is.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]